Toelichting project

De klant wilde een oplossing die niet alleen bescherming bood tegen de elementen, maar ook privacy en zonwering. Met onze Gondula Deluxe Screens kreeg de klant precies wat ze zochten. De screens bieden niet alleen uitstekende bescherming tegen regen en wind, maar ook privacy en bescherming van hun meubelen.

Dankzij de flexibiliteit van onze Gondula Deluxe Screens heeft de klant ook volledige controle over de hoeveelheid zonlicht die de veranda binnenkomt. Zo kunnen ze de screens gemakkelijk openen en sluiten om de perfecte balans tussen zonwering en natuurlijk licht te vinden. Het eindresultaat is een prachtige, functionele buitenruimte waar de klant jarenlang van kan genieten!

Overtuigd?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw unieke situatie.

usp

Groenafval proof

Nooit last van bladeren die uw veranda opwaaien door de bescherming van de zeilen

usp

Geen ongewenste gasten

De verandazeilen zorgen ervoor dat katten of andere dieren niet zomaar op de loungebank in de veranda kunnen gaan liggen

usp

Zonwerend

Zet de screen stop op gewenste hoogte en weer zo laagstaande zon

usp

Energiebesparend

Houd kou en wind buiten en bespaar aan stookkosten

Andere projecten

review

Onze klanten aan het woord

Wat onze klanten over ons zeggen

Meer reviews
Google reviews
Facebook reviews
E. van den Heuvel 29-03-2023

Een geweldige systeem. We zijn er heel blij mee. Goed advies, snelle levering en heel vakkundige montage. Het ziet er stijlvol uit. Zeker aan te bevelen.

DJ-Peerke Deurne 9-03-2023

Super mooie zeilen laten maken door Gondula. service was prima en de montage ook top! ze hebben bij ons alles netjes acher gelaten. dit is al een dikke duim waard. ik beveel Gonula Verandazeilen daarom ook echt aan! groetjes Peerke en Joyce

Maurice Vinken 13-03-2023

Zeer tevereden over het totaal plaatje. Op locaties alles netjes ingemeten en je krijgt al meteen bij doorgeven van de maten een prijsindicatie. Snel geleverd en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Zeer vriendelijke mensen, prettig en mail en telefoon contact. Al met al een aanrader!