Toelichting project

Het was belangrijk voor de klant dat de veranda afgesloten kon worden, zonder dat het uitzicht werd aangetast. De Gondula Deluxe is hiervoor de perfecte oplossing. De screens bieden bescherming tegen de (laagstaande) zon en insecten, terwijl ze nog steeds een helder zicht bieden op de omgeving.

We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de creatie van deze fantastische buitenruimte en we zijn ervan overtuigd dat onze Gondula Deluxe Screens de klant vele jaren van comfort en flexibiliteit zullen bieden.

Overtuigd?

Wilt u ook genieten van het beste van beide werelden: een beschutte buitenruimte zonder het gevoel opgesloten te zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van uw ideale buitenruimte met Gondula Deluxe Screens!

usp

Groenafval proof

Nooit last van bladeren die uw veranda opwaaien door de bescherming van de zeilen

usp

Geen ongewenste gasten

De verandazeilen zorgen ervoor dat katten of andere dieren niet zomaar op de loungebank in de veranda kunnen gaan liggen

usp

Zonwerend

Zet de screen stop op gewenste hoogte en weer zo laagstaande zon

usp

Energiebesparend

Houd kou en wind buiten en bespaar aan stookkosten

Andere projecten

review

Onze klanten aan het woord

Wat onze klanten over ons zeggen

Meer reviews
Google reviews
Facebook reviews
E. van den Heuvel 29-03-2023

Een geweldige systeem. We zijn er heel blij mee. Goed advies, snelle levering en heel vakkundige montage. Het ziet er stijlvol uit. Zeker aan te bevelen.

DJ-Peerke Deurne 9-03-2023

Super mooie zeilen laten maken door Gondula. service was prima en de montage ook top! ze hebben bij ons alles netjes acher gelaten. dit is al een dikke duim waard. ik beveel Gonula Verandazeilen daarom ook echt aan! groetjes Peerke en Joyce

Maurice Vinken 13-03-2023

Zeer tevereden over het totaal plaatje. Op locaties alles netjes ingemeten en je krijgt al meteen bij doorgeven van de maten een prijsindicatie. Snel geleverd en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Zeer vriendelijke mensen, prettig en mail en telefoon contact. Al met al een aanrader!