GONDULA

Comfort, kwaliteit en gemak!

Over ons

Gondula staat voor persoonlijke service, hoogwaardige kwaliteit en een op maat gemaakte eigen productie.

Wij zijn Gondula. Broer en zus Michel en Stephanie, trotse oprichters van Gondula. Ons avontuur begon in 2014 in de zeilmakerij van onze moeder Gonja. Hier deden wij ervaring op en kwamen we op het idee om een eigen bedrijf te beginnen. Een bedrijf dat Gondula is gaan heten, als ode aan onze moeder.

Door de grote vraag naar afsluitbare verandazeilen kwam het besef om hier officieel een bedrijf in te starten. Het begon allemaal met handmatige zeilen, maar door de jaren heen kwam steeds meer de vraag naar een elektrische bediening van de screens. Zo zijn we in 2019 volledig overgestapt naar onze elektrische verandazeilen, de Gondula Deluxe.

afbeelding links

Niet alleen is ons product door de jaren heen veranderd en gegroeid, zo ook het bedrijf. Inmiddels produceren we al onze verandazeilen zelf vanuit ons eigen bedrijfspand en hebben wij een geweldig team opgebouwd. Onze machines draaien wekelijks op volle toeren en iedere dag is er een montageteam onderweg om onze klanten blij te maken.

Belangstelling in ons product?

U kunt ons op werkdagen komen bezoeken en u laten informeren over onze producten. Maak gerust een telefonische afspraak via +31 (0)475 712 037 of stuur een mail naar info@verandazeilen.nl.

 

usp

Inmeetservice

Onze monteurs zullen de meting nauwkeurig uitvoeren en adviseren u over de beste optie voor uw veranda.

usp

Plaatsingsservice

Onze plaatsingsservice zorgt voor een professionele en vlotte installatie van uw verandazeilen, voor optimaal gebruiksgemak en comfort.

usp

Volledig uit eigen fabriek

Dankzij eigen productie in eigen beheer hebben we volledige controle over de kwaliteit en kunnen we snel en flexibel leveren.

usp

Persoonlijk advies

Wij bieden persoonlijk advies op maat om de beste oplossing te vinden voor uw veranda en uw wensen.

brochure

Brochure

Benieuwd naar ons product en de mogelijkheden? Download hier gratis onze brochure en laat u inpsireren! 

Download brochure

Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws binnen Gondula en de wereld van verandazeilen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte

Updates