Offerte aanvragen+31 (0)475 712 037Brochure
Uit eigen fabriek

Gondula©

Comfort, kwaliteit en gemak!

Gondula© wordt gekenmerkt door snelle service, hoogwaardige kwaliteit en een scherp concurrerende prijs!

De werkwijze van Gondula: de korte lijnen, het goede contact en de mooie producten, vallen in de smaak bij een breed publiek.

Comfort en sfeer gaan bij ons hand in hand. De verandazeilen van Gondula zorgen ervoor dat u langer kunt genieten van het buitenleven en vergroten tegelijkertijd uw woonruimte op een stijlvolle manier. De verandazeilen werden in 2009 geïntroduceerd onder de naam Gondula en Gondula Deluxe, waarbij de Deluxe een duurzame, comfort verhogende variant is. 

We werken enkel met de best mogelijke doeksoorten en maken gebruik van de meest geavanceerde productiemethodes. Daarbij resulteren onze voortdurende R&D-inspanningen regelmatig in zinvolle vernieuwingen.

Om te verzekeren dat elke klant de perfecte oplossing vindt en de best mogelijke koopervaring heeft, bieden wij vakkundige meet- en installatieservices. Dit alles maakt de Gondula de perfecte keuze voor het creëren van extra leefruimte. 

We staan u graag te woord! Bel ons, stel uw vraag via het contactformulier op deze website of kom gewoon eens langs (op afspraak)!

Belangstelling? Gondula kunt u op werkdagen bezoeken en is telefonisch bereikbaar op +31 (0)475 712 037 of e-mail: info@verandazeilen.nl