GONDULA

Comfort, kwaliteit en gemak!

Kundenbewertungen

Lesen Sie hier, was unsere Kunden über uns sagen.

E. van den Heuvel 29-03-2023

Een geweldige systeem. We zijn er heel blij mee. Goed advies, snelle levering en heel vakkundige montage. Het ziet er stijlvol uit. Zeker aan te bevelen.

DJ-Peerke Deurne 9-03-2023

Super mooie zeilen laten maken door Gondula. service was prima en de montage ook top! ze hebben bij ons alles netjes acher gelaten. dit is al een dikke duim waard. ik beveel Gonula Verandazeilen daarom ook echt aan! groetjes Peerke en Joyce

Maurice Vinken 13-03-2023

Zeer tevereden over het totaal plaatje. Op locaties alles netjes ingemeten en je krijgt al meteen bij doorgeven van de maten een prijsindicatie. Snel geleverd en hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Zeer vriendelijke mensen, prettig en mail en telefoon contact. Al met al een aanrader!

Anita Vlaming-Bruinsma 4-03-2023

Sinds eind januari hebben wij de Gondula zeilen en genieten er vaak van. Kacheltje aan en lekker samen buiten zitten. Geen wind, geen regen en door de heldere ruiten naar buiten kijken.

Jullie zijn een zeer professioneel team en het inmeten en monteren plus de uitleg is zeer netjes gebeurd en volgens afspraak. Zelfs nog eerder geleverd dan in eerste instantie afgesproken. We zijn er erg blij mee.

Ger Verhalle 3-03-2023

Heel goed bedrijf! Komen hun afspraken na, werken snel en netjes. En een heel fijn product!

We zijn er heel blij mee

Irmgard Vinken 1-03-2023

Komen hun afspraken na, zijn duidelijk en werken snel en netjes. We vinden het contact met de tuin en toch lekker warm erbij zitten erg fijn.

I. Molenbeemd 12-02-2023

Mooi verandazeil laten plaatsen.
Vooraf duidelijke offerte gekregen.
Plaatsing ging erg snel en netjes.
Vriendelijk en duidelijke uitleg.
Zeker een aanrader.

G&D 11-02-2023

In Juli ‘22 hebben wij door Gondula schermen onder onze overkapping laten plaatsen. En wat zijn we daar superblij mee. Snel geleverd. En de installatie en service waren perfect. Mocht het ooit zover komen. Dan doe ik graag weer zaken met hun 👍🏻

Cor de Bock 8-02-2023

Ik wil Gondula zeker aanbevelen, goede prijsstelling, fantastisch product en een bedrijf wat zijn afspraken nakomt en een perfect motage team die binnen de gestelde levertijd hun mooie product bij ons geleverd en gemonteerd hebben, weer een mooi stukje verrijking aan onze woning. onze beoordeling is een 10 met een griffel.

Karin Kroese-Olde Daalhuis 21-12-2022

harde werkers! supervet en geweldig materiaal!!!! we hebben er een gezellige extra ruimte bij!!!!

Familie Sparreboom 14-12-2023

De mensen van Gondula zijn vanaf minuut 1 zeer vriendelijk en behulpzaam. Weten heel goed wat ze doen en hun product is kwalitatief zeer hoog. Zou zeker iedereen aanraden om zonder twijfel te kiezen voor dit product . Super!!

Brenda Welch-Val 12-08-2022

Wij zijn super blij met ons mooie verandazeil!

De service van dit bedrijf is echt top. Communicatie verloopt netjes en vooral snel. Inmeten kon al dezelfde week, ook al wonen wij aan de andere kant van het land. Levering en plaatsing van het zeil ook veel sneller dan verwacht!

Dit bedrijf is absoluut een aanrader.

Desiree Scheltes 27-07-2022

Sinds 11 juli jl. de trotse eigenaren van 3 verandazeilen. We hebben vanaf het eerste contact te maken gehad met professionele, klantvriendelijk mensen die volledig achter hun product staan en weten waar ze het over hebben. Ze gaan gedegen te werk. Komen eerst ter plaatse inmeten, wat wel zo prettig om verrassingen bij het plaatsen te voorkomen. Goede uitleg over het elektrische deel, wat ook nog na te lezen is in een digitale handleiding.

We raden het product en team van Gondula zeker aan.

Kris Heylen 25-06-2022

Vriendelijk team. Goede service.

Mooi resultaat.

Een meerwaarde voor onze overkapping.

Michelle Breugelmans 26-05-2022

Fijn contact gehad. Offerte snel ontvangen, na de bevestiging kwamen ze heel vlotjes inmeten. Leveringstijd was 8-10 weken, maar ze kwamen eerder. De zeilen hangen prachtig. Mooie toevoeging aan onze overkapping. Super blij mee.

Eric Brouwer 26-04-2022

leuk klantcontact en vlotte montage.

top geregeld!

Nel Vullings 12-03-2022

Nadat we zeer tot onze tevredenheid door Gondula oprolbare zeilen onder onze overkapping hadden laten bevestigen gingen we liever over op hun elektrisch oprolsysteem. Het met de hand oprollen van de zeilen werd ons door onze leeftijd te zwaar.

De vervanging en plaatsing van het nieuwe systeem is zeer zorgvuldig, netjes en vakkundig uitgevoerd. En daarnaast zijn de mensen van Gondula nog erg aardig ook. Een aanrader!

Rene Lorrier 7-02-2022

Het team van Gondula is een echt topteam. Het eerste mailcontact verliep soepel en vragen werden goed beantwoord. De inmeetafspraak werd snel gemaakt en bij het inmeten werden alle oneffenheden in kaart gebracht. Vorige week werden de schermen gemonteerd. Dit verliep als een geoliede machine. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat zie je. Er werd goed uitleg gegeven over de bediening en wat er in het begin allemaal kan gebeuren. En niet te vergeten de schermen zelf. Het supermooi. Wij zijn in ieder geval heel tevreden. Dank jullie wel team Gondula!

Lianne Dols 25-10-2020

Super service vanaf bezoek showroom tot plaatsing screens. Het ziet er perfect uit en we gaan er zeker veel plezier aan beleven. nogmaals bedankt, jullie zijn toppers !!!!

Kees Greveling 5-10-2020

Een fantastisch systeem,we hebben er 3 aan de overkapping . We zijn overval tevreden over ,zowel in de werkplaats als bij het opmeten, en bij het plaatsen